Skip to main content

Je hebt financiering nodig voor je bedrijf, project of idee. Wanneer je een beetje rondkijkt op internet blijken er talrijke mogelijkheden om die financiering te verkrijgen. Een aantal is al heel oud, andere zijn opgekomen met de komst van internet.

Banken adverteren nog steeds als belangrijke partij waar je terecht kunt met je financieringsvraag. We zullen er niet negatief over doen, er zijn nog steeds banken die meewerken als je een goed plan hebt en een enthousiaste ondernemer bent.  Maar wie om zich heen luistert, weet dat de kans op financiering klein is.

Bij crowdfunding hoor je vooral de succesverhalen. Die zijn er zeker en de bijbehorende bedragen zijn soms duizelingwekkend. Maar het is een topje van de ijsberg. Voor veel mensen is het (nog) te omslachtig, te tijdrovend en de kans op succes evenredig te laag.

Geld nodig

Maar je hebt geld nodig voor de benodigde innovaties en investeringen in je bedrijf. Of je hebt een plan voor een mooi project waarmee jij een aardige boterham kunt verdienen. Het kan zelfs zijn dat je alleen nog maar een idee hebt, wat marktonderzoek hebt gedaan en weet dat het geen zin heeft verder te gaan als je niet genoeg geld hebt.

Financiering Voor Jou heeft verschillende mogelijkheden om je aan geld te helpen. We werken daarvoor samen met diverse partners. Financiering Voor Jou verstrekt zelf geen financiering maar begeleid je en brengt je, op basis van haar ervaring en jouw financieringsvraag in contact met één of meer van haar partners. Dat kan een private investeerder zijn, een bank, een overheid, een andere geldverstrekker of een combinatie daarvan.

We kunnen niet garanderen dat wij je (volledig) kunnen helpen. Dat heeft  te maken met randvoorwaarden, zoals overheidsbeleid, je eigen inbreng en dergelijke. Maar ons slagingspercentage lag voor 2023 op 87% van gehele of gedeeltelijke invulling van de financieringsvraag. Dus het kan lonen vrijblijvend contact met ons op te nemen.

Uit praktische overweging beginnen we met eenhet contactformulier hieronder. Na ontvangst daarvan nemen we direct (binnen één werkdag) contact met je op.

CONTACTFORMULIER

  Type onderstaand om spam te voorkomen het antwoord Londen

  CITATEN

  Citaten animatie

  DE BAROMETER

  De barometer geeft het slagingspercentage aan
  van gerealiseerde financieringen in 2023.

  Barometer van slagingspercentage