Strategie

Het vooraf bepalen van de te nemen route. Het is het fundament voor succes. Met de juiste vragen vooraf  is de weg al snel duidelijk.

Concept

Het concept is het basisthema  waarmee  de  boodschap  wordt gecommuniceerd. Vanuit het concept worden de ideeën bedacht.

Realisatie

De gekozen middelen worden gemaakt. SCEM heeft een uitgebreid netwerk van leveranciers, die kwalitatief goed werken voor een redelijke prijs.

SCEM Marketing & Reclame BV

 

Een creatief bureau met verrassende oplossingen en effectieve concepten

Ruime ervaring met alle soorten media en communicatiedragers. Van Affiches tot de aankleding van Zeeschepen en alles daartussenin.

Dertig jaar geleden begonnen als filmbedrijf. Opgebouwd tot een fullservice bureau en uitgegroeid tot allround creatieve marketingspecialist.

Uitgebreide klantenkring van multinationals, overheden, MKB, startups en de bakker op de hoek.

Samen aan één kant van de tafel. Want samenwerken en betrokkenheid leiden tot het mooiste resultaat.

Wij Maken Mooie Producten

OUDE  DOOS

Wat is er nou leuker dan af en toe de zolder op te gaan. Daar staan de dozen met oud werk. Je blaast het stof eraf en slaat de klepjes weg. Je ziet een kwartet, enkele boekjes, een stapeltje folders.

Voorzichtig haal je er wat producten uit. Je wist niet eens meer dat je het had bewaard. Elk product roept herinneringen op.

Een paar van de producten zijn te vinden op de blogsite van René.

Werk in Uitvoering

Aan deze site wordt nog gewerkt. Dat gebeurt natuurlijk voornamelijk achter de schermen. Geleidelijk zullen de vruchten van dat werk hier zichtbaar worden.

Denk in de tussentijd aan de uitspraak ‘de kinderen van de schoenmaker lopen op kapotte zolen’. Mocht het hier wat langer duren, we zijn druk met en voor onze klanten.

SCEM Logo

Korte historie

Drie schoolvrienden begonnen ruim dertig jaar geleden filmbedrijf SCEM. Van documentaires groeide het bedrijf naar bedrijfsfilms en communicatieproducten onder de naam SCEM Mediaproducties.

Eind jaren tachtig volgden de partners ieder hun eigen weg. René van Maarsseveen ging verder onder de naam SCEM Marketing & Reclame BV. Op het hoogtepunt werkte SCEM met drieëntwintig man voor een uitgebreide klantenkring aan een breed palet producten.

Kort na het millennium gooide René de boeg om. Het werk was te veel routine geworden. Het bestond meer uit managen, dan dat het creatief en uitdagend was. Projectmatiger activiteiten was de oplossing. Sommige projecten werden succesvol, andere minder. Maar altijd was het leuk en leerzaam

Nu werkt René vanuit SCEM Marketing & Reclame BV als creatief marketeer, strateeg en schrijver. Hij doet dit voor zijn eigen leuke, kleine klantenkring, voor de klanten van enkele partners in een samenwerkingsverband en voor zijn eigen projecten.