Skip to main content
Niet gecategoriseerd

Fabriek voor biobrandstof

FABRIEK VOOR BRANDSTOF

Voor een klant waren we op zoek naar een oplossing voor de berging van fruitafval. Geen kleine hoeveelheden, maar tonnen. En vanwege enorme oogstoverschotten ook jaarlijks terugkerende hoeveelheden. We waren al een beetje moedeloos aan het worden, toen we via een relatie in contact kwamen met Financiering Voor Jou. Hoewel we niet direct een financieringsvraag hadden, hebben we een gesprek bij hen gehad. Tijdens dat gesprekken werden door Financiering Voor Jou nieuwe ideeën gelanceerd waar we mee aan de slag konden. Het was de peptalk die ons weer enthousiast maakte.

Eén van de ideeën was een fabriek voor biobrandstof. Via onze eigen relaties en enkele contacten van Financiering Voor Jou hebben we dat verder uitgewerkt. Na enkele maanden hadden we een concreet plan voor de bouw van een fabriek voor biobrandstof, die onder andere met fruitafval wordt gevoed. Voor de klant was dit wel een oplossing, maar niet iets om zelf in te investeren. Gelukkig hadden we in de maanden voorafgaand diverse contacten opgedaan waarmee het project kon worden gefinancierd. Echter, onze positie zou daarmee erg zwak zijn en we wilden graag nadrukkelijk betrokken zijn en de vruchten plukken van het fruitafvalplan.

We gingen terug naar Financiering Voor Jou. Zij brachten ons in contact met een partij die ons heeft geholpen een financieel bijdragend partner te zijn en daarmee een volwaardig partner.

Ronald G.

CITATEN

Citaten animatie

DE BAROMETER

De barometer geeft het slagingspercentage aan
van gerealiseerde financieringen in 2023.

Barometer van slagingspercentage

Een reactie

Laat een reactie achter

*